Wijnkoperij van Bilsen in Tilburg gebruikt papieren draagtassen van Acepack

Eco-draagtassen van Acepack

Petra en Jan Aartsen zijn de eigenaren van deze bijzondere en veelzijdige wijnhandel. In het fijne gesprek dat we hadden met Petra vertelde ze vol trots over de onderneming en tegelijkertijd gaf ze ons een rondleiding. Wijnkoperij van Bilsen heeft een schitterende eigen fysieke winkel met een keur aan de meest heerlijke en speciale wijnen. Verder zagen we een prachtig proeflokaal en daarachter een nog groter proeflokaal annex workshopruimte. Het gehele pand is ook nog eens onderkelderd en in die kelder is sprake van het meest ideale klimaat voor de wijnen. Een terecht trotse Petra trakteerde ons toen op een heerlijk bakje koffie om het gesprek voort te zetten.

Petra is met Jan sinds 2007 eigenaar van Wijnkoperij van Bilsen. En vanaf dag 1 nemen ze al hun tassen af van Acepack draagtassen. In het begin waren dat de plastic tassen maar inmiddels is bewust gekozen voor de duurzame eco draagtassen. Petra heeft een sterke papieren draagtas van Acepack waarin gemakkelijk drie flessen kunnen worden meegegeven aan de klant.

Acepack is een betrouwbare firma, vervolgt Petra, en je krijgt altijd duidelijke uitleg over de tas, hoe de hengsels aan de tas zijn bevestigd, de levertijd enzovoort.

Petra is super tevreden over de papieren draagtassen en beveelt Acepack dan ook van harte aan.

Wijnkoperij van Bilsen
Korvelseweg 45
5025 JB Tilburg
013-5321201

SPECIALE WENSEN, OF VRAGEN OVER ONZE PRODUCTEN?

Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag het juiste product te vinden.