Wij beschouwen onszelf als de draagtassen expert voor retailers

U heeft het als ondernemer al druk genoeg. Zeker als retailer maakt u lange dagen en bent u de gehele week bezig met uw zaak. Goede partners die u ontzorgen zijn dan een welkome toevoeging aan uw team; Acepack is zo’n partner.

Wij zijn de absolute draagtassen expert voor retailers, onze focus ligt namelijk niet alleen op het leveren van topkwaliteit tegen de scherpste prijzen. Nee, uw winst zit hem in onze kennis en adviserende rol die wij bieden bovenop het leveren van de scherpste prijs voor topkwaliteit!

Hoe wij de draagtassen expert voor retailers zijn

Een brede productkennis en een ruim assortiment bedrukte en onbedrukte draagtassen.

Onze productkennis resulteert in een breed assortiment, geleverd met of zonder bedrukking. Maar deze kennis vertaald zich ook in het actief doorontwikkelen van ons assortiment. Zo hebben wij nog voor de ingang van de nieuwe wetgeving omtrent plastic tassen geschakeld waardoor wij inmiddels ook gespecialiseerd zijn in het leveren van verschillende ecologische draagtassen.

Waarmee wij onze retail klanten ook van dienst zijn is: probleemoplossing. Ontvangt u klachten over scheurende tassen? Zijn uw huidige tassen niet handig in gebruik? Bent u niet tevreden over de (druk)kwaliteit? Deze vragen kunnen wij u beantwoorden met een goed advies en wij kunnen u ook een aantal test samples bezorgen om het juiste product te vinden. Een draagtas is immers een extra visitekaartje voor uw zaak!

Een draagtassen abonnement; voordelig en makkelijk!

Zorgeloos ondernemen loopt hand in hand met een stukje automatisering, als draagtassen expert voor retailers leveren wij daarom ook speciale abonnementsdiensten. Zo kunnen wij u periodiek een gevarieerd aanbod aanbieden aan draagtassen en indien gewenst ook verpakkingsmaterialen. Afhankelijk van uw verkoopcijfers kunnen wij u een abonnement voorstel aanbieden dat bovendien schaalbaar is. Niet alleen als u meer voorraad nodig dreigt te hebben, maar ook als uw abonnement te groot blijkt te zijn.

Natuurlijk profiteert u middels uw abonnement ook nog eens van nóg scherpere prijzen voor uw draagtassen en overige verpakkingsmaterialen.

Bij Acepack is de klant koning, en dat bent u!

Ongeacht of u al langer klant bent bij ons, u grote orders afneemt of in kleinere getallen bestellingen plaatst. U bent altijd onze prioriteit. Zoals u zelf een klant zou behandelen in uw winkel, zo behandelen wij u. Met de beste service en persoonlijke aandacht. Geheel vrijblijvend en altijd professioneel.

Waarom is Acepack de draagtassen expert voor retailers?

  • Veel ervaring en lange samenwerking met retailers door heel Nederland en België.
  • Vele maatwerk oplossingen voor draagtassen.
  • Veel onbedrukte draagtassen op voorraad via onze webshop.
  • Ons assortiment blijft zich ontwikkelen naar trends en wetten.
  • De beste kwaliteit voor een lage prijs.
  • Acepack staat klaar voor alle retailers; groot of klein.
  • Persoonlijke service ongeacht uw ordergrootte.
  • Producten testen en uitproberen op uw klanten mogelijk.
  • Abonnementen op maat die besparen en ontzorgen.
  • Ook andere verpakkingsmaterialen kunnen wij leveren met dezelfde aandacht en kennis!

Samenwerken met de draagtassen expert voor retailers?

Ook overtuigd van onze kennis, aandacht, kwaliteit en prijzen? Vele retailers kozen al voor Acepack, sluit uzelf bij hen aan. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen of vraag direct een offerte aan.