Veelgestelde vragen (faq)

Heeft u vragen over onze producten en/of diensten en komt u er niet uit? Neem dan eens een kijkje tussen onze veelgestelde vragen. Onderstaand hebben wij al wat vragen op een rijtje gezet en misschien bent u dan al geholpen. Zo nee.. dan kunt u natuurlijk te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wat is de levertijd van draagtassen?

Onbedrukte (blanco) draagtassen uit onze webshop heeft u binnen een 2 a 3 werkdagen in huis.
De levertijd van bedrukte draagtassen is afhankelijk van het model, de soort handgrepen en de oplage. Het kan variëren van 1 tot 12 weken. U vindt op onze site bij iedere soort bedrukte draagtassen een geschatte levertijd.
Wij werken met diverse producenten in het binnen- en buitenland. Heeft u de draagtas snel nodig, dan laten wij deze tegen een meerprijs dichter bij huis produceren.
Wilt u de levertijd weten voor een specifiek product? Neem dan contact met ons op.

Wat is het beste alternatief voor de plastic draagtas?

Er zijn diverse mogelijkheden als alternatief voor de plastic draagtas. Bijvoorbeeld omdat u uw tassen gratis mee wilt geven aan uw klanten, of omdat u milieubewuster wilt ondernemen.
Het bekendste alternatief is de papieren draagtas. De papieren draagtas is er in diverse modellen, van simpel tot luxe, voor lichte en voor zware producten.
Daarnaast bieden wij ecologische draagtassen van gerecycled papier, plantenafval of deels biologische materialen. Er is zelf een “plastic” draagtas welke na verloop van tijd geheel verteert. Bekijk alle ecologische opties hier.

Wat zijn de mogelijkheden bij bedrukking?

Er zijn talloze opties voor het customizen van een draagtas. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen alleen uw logo op de tas te drukken, maar het is ook mogelijk om een geheel full color ontwerp te realiseren. Op onze site geven we bij de verschillende typen bedrukte draagtassen aan met welke kleuren deze tassen bedrukt kunnen worden.
Daarnaast kunt u bij diverse modellen draagtassen ook de kleur van de handgrepen en zelfs de stiksels van de tassen bepalen. Zo creëren wij een draagtas geheel naar uw wensen!
Wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw draagtas, of u kunt zelf een kant en klaar ontwerp aanleveren.

Wat is “micron”?

De dikte van een (plastic) draagtas duiden wij aan in micron.
Een micron (micrometer) is een lengtemaat uit het SI-stelsel. De maat heeft het symbool µm. Een micrometer is gelijk aan 10-6 meter, oftewel 0,000 001 meter, een miljoenste deel van een meter, of een duizendste deel van een millimeter.

Wat zijn pantone kleuren?

Pantone is een bedrijf dat kleurcoderingen publiceert. De coderingen, zoals PMS 200 (‘Pantone Matching System’), zijn een eenduidige afspraak tussen alle partijen in een ontwerp- en productieproces (bijvoorbeeld ontwerper, textielleverancier en drukker).
Het woord ‘matching’ (‘overeenkomen, samenvallen’) geeft aan dat het reproduceren van een bepaalde kleur een belangrijke doelstelling is; dit is geen vanzelfsprekendheid in ontwerp- en productieomgevingen.
Gebruikt u een bepaalde PMS kleur in de huisstijl van uw bedrijf, dan kunt u er dus van uit gaan dat deze kleur vrijwel overal hetzelfde is. (Op afwijkingen door het drukken op verschillende materiaalsoorten na)

Kan ik een sample ontvangen?

Wilt u een bepaalde draagtas of verpakking in het echt zien? Dan is het vaak mogelijk een gratis sample van het product te ontvangen. Neem hiervoor contact met ons op.

Ik heb snel een kleine oplage draagtassen nodig.

Heeft u snel een kleine oplage draagtassen nodig? Dan kunt u deze bestellen in onze webshop. 
Acepack biedt een ruim assortiment aan plastic, papieren, non-woven, pp-woven en ecologische draagtassen in diverse soorten en kleuren. Uit voorraad leverbaar, dus snel bezorgd.

Wat zijn de bedrijfsgegevens van Acepack?

Acepack staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder het nummer: 18064943
Ons btw-nummer is BTW NL071474249B01