Verpakking nodig?

Een product zonder verpakking is ondenkbaar. Zeker in deze tijd, waar online bestellingen toenemen zijn goede verpakkingen noodzakelijk, ook voor het verzendproces.  

We bieden de mogelijkheid om met een blanco verpakking uw product te beschermen, zoals; kledinghoezen, verzendzakken, verzenddozen, inpakpapier en ander verpakkingsmateriaal.

Daarnaast bedrukken wij verpakkingen. Wat vaak al mogelijk is vanaf een kleine oplage.  

Verpakkingsmateriaal laten bedrukken is (nog steeds) een populaire manier van reclame. Ons assortiment verpakkingsmateriaal leent zich uitstekend voor uw unieke ontwerpen.

Acepack is al 25 jaar specialist in draagtassen, verpakkingsmaterialen en de bedrukking hiervan. Vraag ons dus gerust om advies! Of het nu gaat om een verzenddoos met logo of volledig maatwerk bedrukking!

Zoekt u verzendmateriaal met originele bedrukking voor de feestdagen of seizoenen? Bekijk onze webshop of lever een eigen unieke print aan. 

  • Scherpe tarieven
  • Persoonlijke service
  • Ook kleine oplages
  • 25 jaar ervaring
“Bij Acepack is de klant koning!"

Vele klanten zijn al klant vanaf het eerste uur, zij bestellen nog steeds draagtassen bij ons. Waarom? Omdat wij onze klanten centraal stellen, zelfs op de website en via promotie in ons persoonlijke netwerk. 

Wilt u een betrouwbare leverancier voor al uw verpakkingsmateriaal en draagtassen, met scherpe tarieven? Neem contact op met Acepack!

Wij staan altijd voor u klaar! Wilt u persoonlijk kennismaken? Dan nodigen wij u graag uit op ons kantoor in Goirle. De koffie staat altijd voor u klaar.

Presenteer uw product professioneel

Bij Acepack staat u centraal

Bekijk elke verpakking die u kan laten bedrukken

Verpakking laten bedrukken? Dat kan. Bekijk hier ons assortiment! Heeft u nog vragen neem dan gerust contact op. Wij helpen u graag verder.

Liever eerst een offerte aanvragen? Stuur een mail of vul het offerteformulier in.

Bestel uw onbedrukte verpakking nu in de webshop

Geen behoefte aan een bedrukte verpakking? In de webshop vindt u standaard- en onbedrukte uitvoeringen van verpakkingen en meer.

Ook voor ander verpakkingsmateriaal, zoals: inpakpapier, verzenddozen- en zakken kan u hier terecht.