januari 26, 2022

Broodpater Poels bedankt Acepack voor draagtassen

BROODPATER POELS BEDANKT ACEPACK DRAAGTASSEN.

U kent het vast wel: Bedrijven die een deel van hun omzet / winst doneren aan allerlei ver van mijn bed showlanden of dubieuze projecten, klinkt allemaal erg ambitieus maar door niemand te controleren op waarheden maar ondertussen daardoor  sympathie op te wekken onder potentieel klanten.

Acepack doet daar niet aan mee, en als Acepack zich inzet voor goede doelen dan is dat hier, bij u en bij mij om de hoek.

Gerrit Poels brengt al 25 jaar brood naar de armen van Tilburg. In het geniep, ’s nachts tussen 1 en 4 uur. ‘Mijn klanten willen niet dat andere mensen zien dat ze brood van mij krijgen’. Bij meer dan 70 adressen brengt hij elke nacht brood. Op de fiets, maar dat gaat steeds moeilijker.

Acepack steunt Pater Poels doormiddel van het schenken van draagtassen. Als dank ontvingen wij een handgeschreven brief van Pater Poels hemzelf waarin hij duidelijk maakt hoe belangrijk de plastic draagtassen voor de stichting Broodnodig zijn. Zo schrijft hij:

“In de nacht heb ik 70 gezinnen, en 6 dagen in de week delen we ’s middags brood uit bij ons aan huis aan een deel van 650 ingeschrevenen. Plastic tasjes zijn voor ons erg belangrijk voor het rondbrengen en het mee laten nemen. Helaas is onze vaste tasjesfabriek failliet gegaan. Nu is er moeilijker aan te komen.”

“Bedrijven zoals het uwe helpen ons schitterend. Waarvoor enorme dank. Voor een volledig niet gesubsidieerde stichting als de onze bent u onbetaalbaar.”

Klik op de afbeelding voor de hele brief van Gerrit Poels.

Bekijk hier voor een video van Telegraaf over de Broodpater, juni 2015.

TAGS:

0 reacties

Een reactie versturen