Jimmy’s Mode Tilburg

Gaat voor gloednieuwe en stijlvolle ecologische draagtassen

Niels Rutten: “onze exclusieve kleding voor mannen en vrouwen verdiend een chique verpakking. Jimmy’s heeft wat met duurzaamheid en een papieren ecologische draagtas past daar prima bij”.

We zijn op visite bij Jimmy’s Mode aan de Stadhuisstraat 9 in Tilburg. En Jimmy’s is een begrip als het gaat om mode voor mannen en vrouwen in het hogere segment. En niet alleen in en om Tilburg want klanten komen vanuit heel Nederland en België graag op bezoek. In 1981 starte Tobias Slabbekoorn zijn zaak in de Heuvelstraat. Inmiddels is Jimmy’s al weer bijna 15 jaar gevestigd in het huidige, schitterende pand. Bij Jimmy’s spreken we wat kleding betreft over het hogere segment en is uitstraling super belangrijk. Je vindt er een mix van merken, stuk voor stuk met een eigen identiteit. En het hoeft niet persé een bekend merk te zijn want Jimmy’s is een multi brand zaak met een Italiaanse grondslag.

Op de begane grond bij Jimmy’s kunnen de mannen hun hart ophalen en de meest mooie kleding bekijken en passen. Op de eerste verdieping staat alles in het teken van de modebewuste vrouw.

Terug naar de samenwerking met Acepack draagtassen. Tussen Acepack en Jimmy’s is al vanaf het begin een hele fijne samenwerking. Niels: “op dit moment zijn we in de afrondende fase met een nieuwe papieren draagtas. We hebben bewust gekozen voor milieuvriendelijke draagtassen. We zijn heel blij met het model dat we van Max hebben ontvangen en de bestelling voor de definitieve levering is dan ook al gegeven. We hebben gekozen voor ecologische draagtassen in een papieren uitvoering. Super sterk, chique en helemaal passend bij Jimmy’s”.

Dus mannen en vrouwen die houden van bijzondere kleding, echt advies en veel beleving willen wij adviseren beslist eens een bezoekje te brengen aan Jimmy’s. En als u al klant bent gaat u gewoon snel weer en wie weet wandelt u met een nieuwe ecologische draagtas van Acepack in uw handen naar buiten.

Jimmy’s heeft een mix van aansprekende merken, vaste waarden zijn o.a. D-Squared M/V en Kenzo M/V.

Jimmy’s Mode
Stadhuisstraat 9
5038 XZ Tilburg
0135434486
www.jimmysmode.nl

SPECIALE WENSEN, OF VRAGEN OVER ONZE PRODUCTEN?

Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag het juiste product te vinden.