Waarom een verzendverpakking zo belangrijk is?
"Het aantal online bestellingen neemt fors toe. Gedurende het vervoersproces worden uw producten blootgesteld aan stof en vuiligheid. Daarom zijn verzendverpakkingen ook zo populair!

Laat uw verzendverpakkingen bedrukken. Daar maakt u een memorabele indruk mee! “Het oog wil ook wat” is nu belangrijker dan ooit. Het aantal webshops neemt toe. En de consument? Die wordt steeds kritischer. Hoe gaat u daar mee om?

Bedrukt verzendmateriaal is de manier om u te onderscheiden. Bedrukte verzendverpakkingen zijn hét visitekaartje van nu. Zeker als u een webshop heeft!

Verzendverpakkingen bedrukken met uw logo of huisstijl? Dat geeft nét dat beetje extra. Uw bestelling komt bij uw klanten aan als een prachtig cadeautje!

Misschien heeft u zelf een creatief idee in gedachten? Waarbij u een ‘wow’ moment creëert. Iets waar de klant over praat? Waarom? Omdat u uw bedrijf op unieke wijze laat zien.

Verzendverpakkingen.

Bedrukt en onbedrukt!

Stapt u ook over op eco tassen?

diverse soorten verzendverpakkingen

een verzendverpakkingen bedrukt met uw logo?

Uw Verzendverpakking bedrukt in uw huisstijl?

Dat straalt professionaliteit en kwaliteit uit. Acepack biedt voor deze bedrukkingen een ruime keuze aan standaard modellen, maar ook maatwerk is mogelijk. Vul hiervoor ons offerteformulier in.

Waarom uw verzendverpakking bedrukken werkt?

Het aannemen van een pakket? Dat is juist het piekpunt in het bestelproces! De klant voelt zich al positief. Het is makkelijk dit gevoel te versterken. Zo krijgt uw klant meer binding met uw merk.

Of.. misschien realiseert u zelfs met een creatieve reclame uw volgende bestelling? Welke verzendverpakking laat u bedrukken? Neem vandaag contact op om de mogelijkheden te bespreken.

verzendverpakking nodig? 

Verzendverpakkingen online bestellen?


In onze webshop vindt u deze en vele andere verzendverpakkingen:

• Verzendzakken
• Verzenddozen
• Papieren verzendzakken
• Verzendtassen
• Verzendenveloppen
• Overig verzendmateriaal

  • Bedrukt naar wens
  • Persoonlijke service
  • Beste kwaliteit lage prijs
Verzendverpakking laten bedrukken bij Acepack?

Uw verzendverpakking laten bedrukken bij Acepack? Wij zetten de voordelen voor u op een rijtje. Ook voor verzenddozen en verpakkingsmateriaal, bedrukt én onbedrukt kan u bij ons terecht. Wilt u eerst meer ervaringen lezen? Bekijk dan onze referenties! 

Ik heb de referenties al gelezen en wil graag contact opnemen.

N

Beste kwaliteit én lage prijs

N

Met of zonder bedrukking

N

Standaard en specifieke maten

N

Eigen bedrukking mogelijk

N

Persoonlijke service

uw verpakking gevonden?

Gekleurde verzendverpakking
Offerte verpakking

De verzendverpakking die u zocht al gevonden? (Of niet?) Neem gerust contact met ons op, wij adviseren u graag. Of vraag direct een offerte aan.

Meer verpakkingen zien?

Bekijk de webshop voor het volledige aanbod. Alle verzendverpakkingen kunnen bedrukt worden.