Epic Breda case

Waar bent u naar op zoek?

Bel ons  +31 (0)6 – 51 345 789

Wij helpen u graag op weg.

ECOLOGISCHE DRAAGTASSEN VOOR EPIC STORE BREDA

Prachtige papieren draagtassen van Acepack! Ted is oprichter/eigenaar van de Epic Store in Breda. Al meer dan een decennia lang is Epic toonaangevend als het gaat om sneakers voor mannen en vrouwen. Alle topmerken die je mag verwachten zijn leverbaar. En dan hebben we het niet over de standaard sneakers maar de bijzondere, meest nieuwe en opvallende. Ted staat met zijn bedrijf Epic voor exclusief zodat jij er “anders uitziet dan de massa”. Topmerken binnen Epic zijn Nike, Adidas, Asics, Karhu enzovoort. Het is altijd de moeite waard om binnen te lopen bij Epic, dus laat je verrassen.

Ted is een gepassioneerd ondernemer en is zeker bij de tijd als het gaat om marketing en communicatie. Naast een website en webshop heeft hij maar liefst ruim 23.000 volgers op Instagram.

Ted verzameld zelf al 20 jaar schoenen en hij weet wat er in de markt speelt en wat de trends zijn. Bovendien kent Ted AL zijn klanten echt en dus niet via een adressenbestand.

Ted staat al meer dan 10 jaar in zijn eigen winkel en wil ook echt zijn klanten kennen. Zo kan hij ze het beste helpen en de aandacht geven die ze verdienen. De schoenen worden altijd keurig ingespoten en er wordt niet betaalt voor het tasje.

De eco-draagtassen die Ted gebruikt worden geleverd door Acepack. Ted doet al vanaf het allereerste begin zaken met Acepack en de kids van de eigenaar komen zelfs bij hem in de winkel.

Acepack draagtassen levert bij Epic in Breda sterke tassen met een schitterende uitstraling. Ook dat mag bijzonder zijn aldus Ted. Voor eco draagtassen, papieren draagtassen en andere verpakkingen is Acepack u graag van dienst.

Voor een exclusieve sneaker van alle bekende topmerken? Daar voor moet je bij Epic in Breda zijn of bestel ze online. Ted is u graag van dienst.

Epic Store
Langebrugstraat 26
4811 WS Breda
Tel. 076-5147078
www.epicstore.nl

  • ‘Eco-draagtassen’
  • ‘Klant vanaf het begin’
  • ‘ Sterke draagtassen met schitterende uitstraling’
  • ‘Anders dan de massa’