Klik en kies uit:

of

draagtassen.

Draagtassen onbedrukt, maar ook bedrukt leverbaar! Heeft u plastic tasjes nodig? Klik op deze tekst en bekijk de collectie plastic tasjes incl. eco opties en alternatieven.

MMMMM

papieren draagtas onbedrukt wit of blauw

Draagtas onbedrukt. “Geen logo? Geen probleem!”

Grote of kleine oplage onbedrukte draagtassen snel nodig? Helemaal blanco, gekleurd of met een print? Bekijk dan direct het grote aanbod aan draagtassen van Acepack.

Acepack biedt een ruim assortiment aan onbedrukte draagtassen welke wij leveren uit voorraad. Hierdoor kunnen wij uw order meestal binnen 48 uur leveren! Bestel direct in de webshop.

Toch liever uw draagtassen laten bedrukken? Laat ons weten welke tas u wilt bedrukken uit onze webshop.

 

 

In een tijd van duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen staan wij vooraan bij nieuwe en innovatieve oplossingen. Daarom bieden wij naast plastic tasjes en papieren tassen, PP-woven of non-woven draagtassen, ook draagtassen van materialen die volledig duurzaam en milieuvriendelijk zijn.

Dit sluit aan op de hedendaagse trend van de bewuste consument. Zij wensen eco tajes welke we daarom steeds vaker terug zien in het straatbeeld. Denk hierbij o.a. aan jute, katoenen tassen of zelfs ECO plastic tasjes, deels gemaakt van zetmeel. Wij hebben zelfs tasjes die volledig biologisch afbreekbaar zijn óf recyclebaar. En dat voor een fijne prijs!

  • Scherpe tarieven
  • Persoonlijke service
  • Ook kleine oplages
  • 25 jaar ervaring

Cadeautasjes voor kerst, feestdagen of aangelegenheden nodig? Bekijk ze in de cadeautasjes sectie.