Cadeautasjes voor kerst en andere feestdagen
"Cadeautasjes voor kerst nodig met standaard print? Wij leveren tasjes met standaardprints voor feestdagen, maar het is ook mogelijk de cadeautasjes te bedrukken met uw eigen ontwerp!"

Op zoek naar cadeautasjes voor kerst? De seizoenen, feestdagen en andere thema’s? Acepack biedt een ruim assortiment aan cadeautasjes om uw bestellingen op te leuken.

Ook als u een eigen ontwerp wilt laten bedrukken bent u meer dan welkom. We hebben kleine t/m grote tassen voor u beschikbaar. Wilt u persoonlijk en professioneel advies voor u beslist? Of een eigen ontwerp laten drukken op een cadeautas? Neem dan contact op. Wij adviseren u graag over de beste opties.

De cadeautasjes met standaardprints zijn direct online te bestellen in onze webshop. 

Al voorbereid op

de feestdagen?

Stapt u ook over op eco tassen?

Cadeautasjes kerst

Merry christmas tasjes en meer!

Tasjes voor kerst of een andere feestdag nodig?

Wij bieden een ruim assortiment aan tasjes voor kerst. Wat dit jaar niet met de klant mee naar huis gaat? Dat kan u gewoon bewaren voor volgend jaar! We hebben  o.a. opdrukken met merry christmas en gewone illustraties voor kerst.

Overigens leveren wij niet alleen tasjes voor kerst, maar ook voor andere feestdagen en feestelijkheden. Onze tasjes leuken uw bestelling gegarandeerd op!

Cadeautasjes laat u bedrukken bij Acepack!

Als u cadeautasjes wilt laten bedrukken dan helpen wij u graag. We kunnen u rechtstreeks met advies op weg helpen. Wilt u eerst wat inspiratie opdoen? Bekijk dan onze webshop, zo weet u precies welke tassen er beschikbaar zijn. Liever eerst nog even onze referenties lezen voor u beslist? Dat kan! 

Ik heb de referenties al gelezen en wil graag contact opnemen.

N

Beste kwaliteit én lage prijs

N

Ruim aanbod kerst-draagtassen en cadeautasjes

N

Ruime keuze blanco papieren draagtassen

N

Eigen bedrukking mogelijk

N

Diverse seizoens prints

N

Diverse handvatten mogelijk

N

Keuze uit diverse modellen en papiersoorten

N

Persoonlijke service

N

Snel geleverd

Van cadeau- tasjes tot eco draagtas, u vindt het bij acepack.

eco tassen bedrukt met logo
Offerte cadeautasjes

Weet u al welk cadeautasje u zoekt> (Of niet?) Neem gerust contact met ons op, wij adviseren u graag. Of vraag direct een offerte aan.

Meer tassen bekijken?

Bekijk de webshop voor het volledige aanbod. Alle tassen kunnen bedrukt worden naar wens.