Verzenddozen bedrukt met uw logo?
"Verzenddozen bedrukt in uw huisstijl of met logo? Dat straalt professionaliteit uit! Met een mooie bedrukking valt uw verzenddoos op tussen alle andere pakketten."

Een bedrukte verzenddoos is niet alleen een goede manier om uw producten te beschermen. Het is ook een  uitstekend reclamemiddel. 

Verzenddozen zijn een goede manier van reclame maken. Vaak wordt dit vergeten. Er zijn genoeg momenten om op te vallen tijdens het vervoerproces. Zeker als uw boodschap helder en krachtig is. Uw pakket kan opvallen bij afgifte bij het postkantoor, liggend op de containers, bij de bezorging of afgifte bij de buren bijvoorbeeld. Allemaal contactmoment die uw boodschap kunnen overbrengen. Zo wordt het bereik van uw bedrijf en reclame vergroot.

Verzendverpakkingen.

Bedrukt en onbedrukt!

Kies voor stevige verzenddozen

verzenddozen laten bedrukken

professionele verzenddozen bedrukken

verzenddozen met bedrukking in het digitale tijdperk

Het aantal online bestellingen? Dat groeit elke dag. Steeds meer van uw klanten bestellen en vergelijken uw producten online. Nu de fysieke contactmomenten – mede  dankzij corona – worden beperkt, zijn verzenddozen een uitstekend reclamemiddel om toch op te vallen. Dat niet alleen, maar u versterkt met een mooie verzenddoos ook de ervaring van uw klant bij het in ontvangst nemen. Een simpele strik bijvoorbeeld? Die maakt van uw verpakking plots een cadeau. Een kortingscode op uw verzenddozen? Die vergroten de kans op een vervolgbestelling. Zo zijn er nog genoeg creatieve manieren om verzenddozen in te zetten voor uw marketingdoelen.

Verzenddozen laten bedrukken

Soorten verzenddozen om te bedrukken.


Bekijk onze webshop, hier vindt u alle blanco verzenddozen die u kunt laten bedrukken. Denk o.a. aan

• Brievenbus dozen
• Kleine verzenddozen
• Schoenendozen
• Dozen met afwerking als: glans, mat en kleur
• Verzenddozen met ontwerp
• Grote verzenddozen

  • Bedrukt naar wens
  • Persoonlijke service
  • Beste kwaliteit lage prijs
Verzenddozen met uw logo of huisstijl bestellen bij Acepack?

Vraag een offerte aan of neem contact op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden m.b.t. het bedrukken van uw verzenddozen. Wij zetten de voordelen van verpakkingen laten bedrukken voor u op een rij. Ook voor verzendzakken, verpakkingsmateriaal, inpakpapier, bedrukt én onbedrukt kan u bij ons terecht. Liever eerst de ervaringen lezen? Bekijk dan snel onze referenties!

Ik heb de referenties al gelezen en wil graag contact opnemen.

N

Beste kwaliteit én lage prijs

N

Met of zonder bedrukking

N

Kleine en grote maten

N

Eigen bedrukking mogelijk

N

Persoonlijke service

N

Verschillende afwerkingen

verzenddoos gevonden?

Gekleurde verzendverpakking
Offerte verpakking

De verzenddozen die u zocht al gevonden? (Of niet?) Neem gerust contact met ons op, wij adviseren u graag. Of vraag direct een offerte aan.

Meer verpakkingen zien?

Bekijk de webshop voor het volledige aanbod. Alle verzenddozen kunnen bedrukt worden.