Mint & Pepr case

Waar bent u naar op zoek?

Bel ons  +31 (0)6 – 51 345 789

Wij helpen u graag op weg.

MINIMAL FASHION FOR MEN AND WOMEN!

Margriet en Tjerk halen elke dag het uiterste uit zichzelf om hun winkel steeds super actueel en uniek te laten zijn. Zo komen ze altijd met nieuwe, trendy kleding voor vrouwen en mannen van 20 tot 50 jaar jong! Klanten komen natuurlijk uit de regio Tilburg maar ook zomaar van een stuk verder weg. Dit komt door de schoonheid en exclusiviteit van de collectie maar zeker ook door het natuurlijke en aanstekelijke enthousiasme van de zaakvoerders.

De samenwerking met Acepack loopt al een paar jaar super vlotjes. De kennismaking was destijds erg fijn en de instelling van Max, oprichter/eigenaar van Acepack, is altijd positief en denkend in oplossingen.

De kwaliteit die door Acepack draagtassen wordt aangeboden is uitstekend en de prijs super scherp. De service en eerlijkheid van Max spreekt Margriet en Tjerk zeer aan en als iets niet kan wordt dit dus ook gewoon aangegeven.

Mint & Pepr wil graag toonaangevend zijn op het gebied van mode voor mannen en vrouwen. 

Door de tijd is er ook steeds een ander ontwerp gekomen voor de milieuvriendelijke draagtassen. Margriet geeft aan dat ze bewust kiest voor een eco-draagtas van Acepack, want elke bijdrage aan een beter milieu is winst. Bovendien zijn de eco draagtassen van Mint & Pepr mooi en sterk dus vandaar deze keuze.

Margriet en Tjerk hebben in hun zaak een aantal exclusieve merken zoals: Suit, Moss Copenhagen, Selected Femme, Dedicated, mbyM, Kronstadt enzovoort. Kortom een bezoekje aan Mint & Pepr is een aanrader en je kunt zomaar naar huis gaan met een goed gevulde Acepack eco draagtas!

  • ‘Uitstekende kwaliteit’
  • ‘Service en eerlijkheid’
  • ‘ Prijs super scherp’
  • ‘Bijdrage beter milieu’