Veelgestelde vragen over verpakkingsmateriaal

Waar bent u naar op zoek?

Bel ons  +31 (0)6 – 51 345 789

Wij helpen u graag op weg.

Heeft u vragen?

Vragen over verpakkingen

Eipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit eiusmod.

Wat is de levertijd van draagtassen?

De levertijd van bedrukte draagtassen is afhankelijk van het model, de soort handgrepen en de oplage. Het kan variëren van 1 tot 12 weken. U vindt op onze site bij iedere soort bedrukte draagtassen een geschatte levertijd.

Wat is de levertijd van onbedrukte draagtassen?

Onbedrukte (blanco) draagtassen uit onze webshop heeft u binnen ongeveer twee tot 3 werkdagen in huis. U kan alle blanco draagtassen en andere verpakkingsmaterialen vinden in onze webshop

Wat is Micron?

De dikte van een (plastic) draagtas duiden wij aan in micron.
Een micron (micrometer) is een lengtemaat uit het SI-stelsel. De maat heeft het symbool µm. Een micrometer is gelijk aan 10-6 meter, oftewel 0,000 001 meter, een miljoenste deel van een meter, of een duizendste deel van een millimeter.

Overstappen van plastic naar papieren tasjes?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque volutpat mattis eros. Nullam malesuada erat ut turpis.

Kan ik tassen laten bedrukken?

Er zijn talloze opties voor het personaliseren van een draagtas. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen alleen uw logo op de tas te drukken, maar het is ook mogelijk om een geheel full color ontwerp te realiseren. Op onze site geven we bij de verschillende typen bedrukte draagtassen aan met welke kleuren deze tassen bedrukt kunnen worden.

Wat betekent PMS matching?

Het woord ‘matching’ (‘overeenkomen, samenvallen’) geeft aan dat het reproduceren van een bepaalde kleur een belangrijke doelstelling is; dit is geen vanzelfsprekendheid in ontwerp- en productieomgevingen.

Kan ik een sample draagtas ontvangen?

Wilt u een bepaalde draagtas of verpakking in het echt zien? Dan is het vaak mogelijk een gratis sample van het product te ontvangen. Neem hiervoor contact met ons op.

Snel een kleine oplage draagtassen nodig?

Heeft u snel een kleine oplage draagtassen nodig? Dan kunt u deze bestellen in onze webshop. 
Acepack biedt een ruim assortiment aan plastic, papieren, non-woven, pp-woven en ecologische draagtassen in diverse soorten en kleuren. Uit voorraad leverbaar, dus snel bezorgd.

Wat als ik draagtassen met spoed nodig heb?

Wij werken met diverse producenten in het binnen- en buitenland. Heeft u de draagtas snel nodig, dan laten wij deze tegen een meerprijs dichter bij huis produceren. Wilt u de levertijd weten voor een specifiek product? Neem dan contact met ons op.

Bieden jullie ook tassen die plastic vervangen?

Er zijn diverse mogelijkheden als alternatief voor de plastic draagtas. Bijvoorbeeld omdat u uw tassen gratis mee wilt geven aan uw klanten, of omdat u milieubewuster wilt ondernemen.

Wat zijn de ecologische draagtas opties?

Wij bieden ecologische draagtassen van gerecycled papier, plantenafval of deels biologische materialen. Er is zelf een “eco plastic” draagtas welke na verloop van tijd geheel verteert. Bekijk alle ecologische opties hier.

Zijn er meer mogelijkheden voor personalisering?

Ja! U kunt bij diverse modellen draagtassen ook de kleur van de handgrepen en zelfs de stiksels van de tassen bepalen. Zo creëren wij een draagtas geheel naar uw wensen!
Wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw draagtas, of u kunt zelf een kant en klaar ontwerp aanleveren.

Wat betekent Pantone?

Pantone is een bedrijf dat kleurcoderingen publiceert. De coderingen, zoals PMS 200 (‘Pantone Matching System’), zijn een eenduidige afspraak tussen alle partijen in een ontwerp- en productieproces (bijvoorbeeld ontwerper, textielleverancier en drukker). Dit zorgt er voor dat uw bedrukking er hetzelfde uit zien, waar ze ook gedrukt worden.

Moet ik een Pantone kleur gebruiken?

Gebruikt u een PMS kleur in de huisstijl van uw bedrijf? Wilt u dat deze kleur vrijwel overal hetzelfde is? Dan is een pantone kleur aan te bevelen. Deze is dan gelijk m.u.v. afwijkingen door verschillende materiaalsoorten.

Wat zijn de bedrijfsgevens van Acepack?

Acepack staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder het nummer: 18064943
Ons btw-nummer is BTW NL071474249B01

Snel een kleine oplage verpakkingsmateriaal nodig?

Veel van onze verpakkingsmaterialen zijn al leverbaar vanaf een kleine oplage. Heeft u deze snel nodig? Bestel deze dan in onze webshop. Zo bieden wij o.a. verzenddozen, brievenbusdozen, grote en kleine dozen, schoenendozen, wijndozen, lint, koord en andere verpakkingsmateriaal om uw product te beschermen en mooi te verpakken.