Kunstlicht design case

Waar bent u naar op zoek?

Bel ons  +31 (0)6 – 51 345 789

Wij helpen u graag op weg.

HEEL BLIJ MET DE ACEPACK ECO-DRAAGTASSEN

Kunstlicht Design is een ontzettend leuke winkel midden in Tilburg. Je vindt er een heel gevarieerd assortiment aan producten die gevangen kunnen worden onder de noemer “toegankelijk design”. Ook wordt er door Kunstlicht Design een kans geboden aan ontwerpers vanuit de regio Tilburg en (ver) daar buiten om hun exclusieve producten te presenteren en te koop aan te bieden. Met betrekking tot de eigen tasjes van Kunstlicht Design is er bijvoorbeeld een fijne samenwerking met grafisch ontwerper Jack Schalk uit de Noordstraat.

Het concept van Kunstlicht Design heeft als uitgangspunt om betaalbaar design te brengen, exclusief en persoonlijk. Je kunt al vanaf 5 euro hele bijzondere items aanschaffen.

Kunstlicht Design is zo’n 16 jaar geleden opgericht door Jacqueline de Jong en sinds 8 jaar is Janne Kusters haar compagnon. Met Janne hebben we een leuk gesprek gehad over haarzelf, de winkel, de authenticiteit van de producten en natuurlijk over Acepack Draagtassen.

Janne: “zo loop je in de stad en zie je ineens iemand met jouw draagtas lopen, mooie reclame voor Dwaalgebied”.

Op enig moment had Janne behoefte aan draagtassen en ze ging eens wat rondkijken op internet. Al gauw kwam ze uit bij Acepack en zag dat die “om de hoek” gevestigd waren.

Bij Max, oprichter/eigenaar van Acepack, werden wat voorbeeld tassen opgevraagd en die werden persoonlijk afgegeven met aanvullende informatie. De katoenen eco draagtassen worden vaker gebruikt.

Janne heeft bewust gekozen voor een duurzame draagtas. De eco-draagtassen van Acepack zijn super sterk en leverbaar al vanaf hele kleine oplagen.

  • ‘Bedrijf om de hoek’
  • ‘Persoonlijk afgeleverd’
  • ‘ Tas vaker herbruikt’
  • ‘Duurzame draagtas’