Klik en kies uit:

of

draagtassen.

Draagtassen bedrukt en onbedrukt leverbaar. Liever plastic tasjes? Druk op dit tekstblok om de collectie plastic tasjes te zien met daarbij de beste alternatieven.

MMMMM

papieren tasjes acepack goirle

Draagtas bedrukt met uw logo?

Een draagtas bedrukt met uw logo of ontwerp? Dat is effectieve reclame! Acepack is al 25 jaar expert in het leveren van bedrukte draagtassen met logo’s, huisstijlen en andere maatwerk bedrukkingen.

Wij leveren bedrukte draagtassen in grote en kleine oplagen, volledig naar uw wens. U kan de draagtassen bedrukken met uw logo en/of adresgegevens, met een reclameboodschap of slogan. Daarnaast is het vaak mogelijk de draagtas te bedrukken in de kleuren van uw huisstijl.

 

Wilt u uw logo laten bedrukken op papieren tasjes, plastic tasjes, eco tassen, woven of non-woven tassen? Neem dan telefonisch contact op.

De goedkoopste opties zijn de plastic tasjes of papieren tasjes. Deze draagtassen zijn verkrijgbaar in verschillende standaard modellen en met diverse soorten handgrepen. 

Liever een iets luxere, herbruikbare draagtas om boodschappen mee te doen en te bewaren? Kijk dan bij de PP woven , of ecologische jute of canvas tassen

 

  • Scherpe tarieven
  • Persoonlijke service
  • Ook kleine oplages
  • 25 jaar ervaring